Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

TUDNIVALÓK 

A fénykép galériában  mindig az aktuális, -kérésre feltett diafilmek képkockái lesznek elérhetők, mivel a tárhely mérete adott és egyszerre nem lehet az összes dia képeimet megjeleníteni.

A "Diafilmek listája" menü alatt megtalálod a diafilmek címeit. Ezekből lehet válogatni és kérésre felteszem a képkockáit a fényképgalériába. Mindig csak 10 db diafilm lesz elérhető, ezért állandóan változni-forogni fognak majd a mesefilmek.  

A kérések gyakoriságától függően egy-egy diafilm addig lesz aktív, míg a soron következő kérést nem teljesítem. 

Aki szereti a diameséket az  oldalról akár rögtön le is  vetítheti őket, aki meg szeret képszerkesztéssel foglakozni, a filmkockákat kedve szerint keretezheti, maszkolhatja, díszítheti a PhotoFiltreStudio képszerkesztővel vagy mással, majd ezek után egyéni ízlés szerint akár egy flash szerkesztővel csodás diamese könyvet, akár  PowerPoint szerkesztővel .pps bemutatót  vagy egy videó szerkesztővel  video klippet tud belőle összeállítani. 

Lehet hogy sok munkát igényel majd, de hidd el megéri.  

Felhívom minden kedves látogatóim figyelmét, hogy a diaképek letölthetők saját használatra, -szerkesztésre, de weboldaladra dia galériát ne csinálj belőle. Az oldalam és annak tartalma jogvédelem alá esik.  A diaképek jelzettek.

Sajnos tapasztalom, hogy az oldalaimról lemásolják a tartalmat és felteszik saját oldalukra csak azért, hogy ezzel is növeljék a látogatottságot és még azt a fáradságot se veszik maguknak, hogy kijavítsák azokat a helyesírási vagy tartalmi hibákat amiket  Én szándékosan ejtettem a szövegbe. 

A Photofiltre Studió képszerkesztő program használatáról, tippekről, trükkökről valamint a flash képek szerkesztéséről és videó klippek készítéséről leírást itt találsz:    klikk ide

 

banner.gif

.